babyboy 發表於 2010-6-17 10:55:13 AM

bug錢當道 亂2已死 - 9.9e=1麵包 (放ac)

自從16億高調上榜之後,bug錢黨終於浮出水面.....

本來以為雲起會拿拿聲補返個漏洞,&公開嚴格處理個班bug錢黨

點知都係雷聲大,雨點小...後咁易封左d ac,叫人解釋d錢既來源就ok

d bug錢黨好多都用左d bud錢收晒石貝沖野 d錢已經流通晒出去

+9 +10 +11 通街係...搞到好似私服咁...(又差過私服個下先死)

就算追查到都唔可以封晒ac,因為好多人都同個班bug錢黨有左交易(係唔知情既情況下)

而亂2既市場因為班人渣既bug錢,已經完全失控,一粒異石1500m , 一粒元素磨石7500m都俾人掃晒

今日又再咁高調開新ac上金錢榜....gm好x無能用!!!!!!!!!查唔到bug錢來源?查到解決唔到?

查都唔查?唔識查?內部有gm做內鬼有份參與bug錢黨?亂2要靠gm整bug錢搵玩家d hk錢?

bug錢當道   亂2已死!!!!![/color]

雲起無能!!!! 累人累物!!!!!!!!!

.36 發表於 2010-6-17 10:59:27 AM

baby 算喇 .....有時間玩下就算了!!

babyboy 發表於 2010-6-17 11:06:26 AM

我掛商架嘛   好大影響呀   賣埋d野收唔返d+7

越來越多錢...不過購買力越來越低  :@ :@ :@ :@

成日維護...彈晒d人  有雙經補償升lv玩家  又唔見佢免廣場5%稅補償返俾掛商人

gm無能  亂2已死!!!!!!!!!

放亂錢既人 發表於 2010-6-17 11:30:30 AM

唉`  廢雲起廢gm`
根本冇心想搞好佢`你地食屎0k?
官網又吾更新`
個lag既問題`有心搞`咩機都可以用得好順0k?
勇者送大禮又未解決`拖左2星期`
不如冇心搞好既就吾好吊人隱`
直頭汁左佢0k?

babyboy 發表於 2010-6-17 11:41:19 AM

yayaya   個登入好禮活動   我一日到黑係廣場掛商....

佢一係話我在線時間冇3個鐘   一係我入唔到去領取個虎年盒

去回報啦  佢都check到我真係over晒3粒鐘  不過到依家都仲係"有關人員"跟進緊

不了了之 人工照支 ...唉!!!!!!!!!!

gm無能  亂2已死!!!!!!

影乂TIn 發表於 2010-6-17 11:50:55 AM

新ser始終好d=.=  d石唔洗千幾m...d +0 唔洗幾億咁買..

babyboy 發表於 2010-6-17 12:20:33 PM

唔好咁老定呀  一陣bug錢黨過去新ser刺激下新ser既經濟你就知味道

佢地擺明挑戰雲起班廢柴啦  封完又開新ac上榜  

下次整個999萬億.-.-"

乂鴉殺乂 發表於 2010-6-17 12:24:13 PM

你地想點  垃圾都有做野la

你們就開心d 玩算把 la

垃圾做野都好過唔做野

我來是說有冇人帶我升

如果有請密 乂垃圾乂  :L :L

babyboy 發表於 2010-6-17 12:41:33 PM

你去入bug錢黨啦.....整返幾億億亂錢

到時出一億叫人帶一個鐘.......大把人搶住黎帶你呀

或者用亂錢收ac都仲得........

bug錢橫行  雲起無能!!!!!!!!!

dionlau1997 發表於 2010-6-17 12:55:49 PM

好多壓韻 - -|| :L
明明可以執番好個GAME 都唔整..? 唉!!

babyboy 發表於 2010-6-17 01:03:43 PM

請埋d幾千蚊一個月既垃圾gm囉..咩都唔識做

冇個it人員識整返個漏洞...仲好意思出公告話補好個漏洞

我呸! 我呸呸呸!!!!!!!!!!!!

雲起gm  正一垃圾!!!!!!!!!!

♂孤獨≠心 發表於 2010-6-17 01:44:52 PM

我都係玩下新ser..不過暫時無咩時間玩
原來舊ser攪到咁大獲..

愛過人的人 發表於 2010-6-17 02:09:41 PM

bug錢 bug到e家個個都幾十e身家-.-
我真係有d唔想再玩

最後武士 發表於 2010-6-17 02:24:01 PM

而家D野咁鬼貴
我想知而家仲點玩落去??

babyboy 發表於 2010-6-17 02:25:49 PM

幾十億未必係bug...我日夜打寶掛商....唔放儲住都好易有

幾百億就難d  不過收下亂錢  比我更勤力打寶掛商沖野放都有機會

成千億一定唔正常啦  過萬億唔使諗都係bug

不過忽然之間出現咁多幾百億身家既人   都好值得班垃圾gm去諗下點解啦

唔好放過一個壞人(破壞遊戲正常既bug錢黨) 亦唔好誤會任何一個好人 (默默玩game既人)

gm...你得咩?

雲起無信  gm無能!!!!!!!!!!

最後武士 發表於 2010-6-17 02:33:26 PM

其實未發生呢件事之前
金錢榜第一名係邊個??
身家有幾多??

摩羯情 發表於 2010-6-17 02:47:15 PM

雲起無能      亂2已死!!!

babyboy 發表於 2010-6-17 03:01:43 PM

原帖由 最後武士 於 2010-6-17 14:33 發表 http://www2.17t17p.com/images/common/back.gif
其實未發生呢件事之前
金錢榜第一名係邊個??
身家有幾多??

紀77個d  都係3xx億左右

不過紀77改版前收左唔少亂錢&石貝

之後炒起晒d石貝...又搵左唔少...勉強都襯返3xx身價既

雖然我都覺得佢都好大可能係bug錢黨....:L

不過佢既bug錢應該唔係呢個ac  佢..係一個好成功既bug狗.-.-"

無能既gm封左佢一日又解封左囉

vb_ki 發表於 2010-6-17 04:40:41 PM

回復 18# babyboy 的帖子

好心你啦...
有証據就去回報啦..係到吹得就吹..
未改之前我都有2百幾憶啦..
我未改版之前都長企第一百幾憶架啦..唔通又係bug?
洗唔洗我打埋邊個放過亂錢比我牙?

babyboy 發表於 2010-6-17 05:01:02 PM

回報有春用咩..-.-"  

都話你隻紀77既錢應該係正路錢

不過我對你有成見....覺得個d人仔有你份姐  :L

vb_ki 發表於 2010-6-17 05:02:49 PM

回復 20# babyboy 的帖子

我都想學下人地扲d洗認証人去bug錢..
可惜在...未窮到咁陰功^.^

babyboy 發表於 2010-6-17 05:32:11 PM

人為財死  鳥為食亡

我知道點整bug錢   可能我都開d新ac  去網吧整返幾萬億架

vb_ki 發表於 2010-6-17 05:37:38 PM

回復 22# babyboy 的帖子

-.-有必要!?
人地窮炸w0..
p.s唔好對號入坐..

babyboy 發表於 2010-6-17 05:43:30 PM

ya 買晒你班pk既石貝 點晒全廣場既商野

等亂冇晒市場  \./""""""""

vb_ki 發表於 2010-6-17 06:07:47 PM

回復 24# babyboy 的帖子

=.=都幾大仇..
咁我唔掛商^.^

babyboy 發表於 2010-6-17 06:12:47 PM

嗯嗯...問你怕未..用幾十萬億掉死你:L

亂之粉絲 發表於 2010-6-17 06:28:30 PM

原帖由 babyboy 於 2010-6-17 17:32 發表 http://www2.17t17p.com/images/common/back.gif
人為財死  鳥為食亡

我知道點整bug錢   可能我都開d新ac  去網吧整返幾萬億架
你識整就唔洗日日企:lol

babyboy 發表於 2010-6-17 06:53:59 PM

/.\  招人教我整bug錢  齊齊玩死亂2..........:handshake

babyboy 發表於 2010-6-18 11:00:16 AM

雲起冇人識補返個bug?   就好心你拿拿聲請返個識既it人搞搞佢啦

定要問韓國個邊教路先解決到呀...咁廢就唔好拎代理權啦

累人累物 唔汁都冇x用!!!!!!!!!!1:L

Mr亨 發表於 2010-6-18 01:39:07 PM

聽講係電算個金庳bug錢,
如果真係,
不如GM暫停金庳或者暫停電算
等修復番個bug先開啦....
一間連累埋新ser,亂真係死嫁啦唉
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: bug錢當道 亂2已死 - 9.9e=1麵包 (放ac)